Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Κοπή πίτας και Βράβευση της Μαρίας Λεκατσά από την Ένωση Κανδηλιωτών          Χθες Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Κανδηλιωτών, η παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και η βράβευση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του Ταεκβοντό  Μαρίας Λεκατσά.  

      Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κανδηλιωτών Βασίλης Μουρκούσης αναφέρθηκε στις σημαντικές διακρίσεις της Αθλήτριας της Μαρίας Λεκατσά που κάνει περήφανη την Κανδήλα.......
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....

       και είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ταεκβοντό  που είναι εξαιρετική διάκριση την οποία πέτυχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων – Νεανίδων στο Ταλλίν της Εσθονίας και στην πρόσφατη επιτυχία της που κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON-DO που  διεξήχθη στις Συκές Θεσσαλονίκης στις 22-24 Φεβρουαρίου 2013 και εξασφάλισε την είσοδο της στην Εθνική ομάδα και την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο BLED της Σλοβενίας τον Απρίλιο.
        Αμέσως μετά μίλησαν και συγχάρηκαν εγκάρδια την παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά  και τους προπονητές της, τους δασκάλους της και τους γονείς της, η βουλευτής ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου Γιάννης Λύτρας, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας Δήμητρα Καραπιπέρη, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζορμπάς, ο προπονητής της Σπύρος Καϋμενάκης και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου.
      Ακολούθησε η βράβευση της Μαρίας Λεκατσά από την Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Νίκη Φούντα, η οποία της ευχήθηκε καλή πρόοδο και ακόμα περισσότερες διακρίσεις.
      Μετά τη τελετή βράβευσης ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ. Σ. της Ένωσης Κανδηλιωτών μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψαν την πίτα τους και ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους για τη συμμετοχή και τη στήριξη  όλων των εκδηλώσεων.

       Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι: Βουλευτής ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα, οεπικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Ξηρομέρου Γιάννης Λύτρας, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας Δήμητρα Καραπιπέρη, ο Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, ο προπονητής και Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Σπύρος Καϋμενάκης ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» Πατούλας Χρυσόστομοςο εκπαιδευτικός Σπύρος Μήτσης, ο Γιάννης Καρναβάς γιός του αείμνηστου Τάκη Καρναβά, από την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης ο Χρήστος Γαζέτας και ο Γιώργος Τσέλιος, από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Χρυσοβίτσας ο Πρόεδρος Μάκης Ζορμπάς και ο Γραμματέας Γιάννης Χρόνης, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης ο πρώην Πρόεδρος Σπύρος Μπενέκος, από την Ένωση Αστακηνών ο Χρήστος Μάντζαρηςαπό το σύλλογο Βόνιτσας ο Φώτης Μπρούμος, κ.α.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου