Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η Λαμπερή Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κατουνιωτών στο «Αθηνών Αρένα»



     

Έκανε τη διαφορά ο φετινός Χορός του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήναςπου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Παρασκευή 12 Απριλίου 2013, στο κατάμεστο«Αθηνών Αρένα».
       Σε ένα χορό που φέτος έκανε τη διαφορά σε επίπεδο οργάνωσης, ο Σύλλογος κατάφερε να συνδυάσει και να προσφέρει στα μέλη και τους φίλους τουφαντασμαγορικό πρόγραμμα, στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική σκηνή που αναδύονταν μαγικά, με εκπληκτικό φωτισμό, όπου ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Ρόκκος και η Φουρέιρα πρόσφεραν ένα ξεχωριστό θέαμα που θα μείνει σε όλους αξέχαστο......



      Και φέτος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου αναδείχτηκε στο μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός και ήδη συζητιέται σαν ο καλύτερος που έγινε τα τελευταία χρόνια.
        Το κέφι διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους Κατουνιώτες να συμμετέχουν ενεργά, να σιγοτραγουδούν και στο τέλος να δίνουν στους καλλιτέχνες το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.
       Απίστευτες ερμηνείες και πανικό στον κόσμο προκάλεσαν τα τραγούδια όπως το «Είναι στιγμές», «Τέρμα η ιστορία», «Κομμένα πια τα δανεικά», «Τώρα ελπίζω», «Έχω εσένα», «Συγγνώμη», «Με την πόρτα ανοιχτή», «Εκατό φορές κομμάτια», «Ποια νομίζεις πως είσαι», «Δεν τελειώσαμε» και άλλα και είδαμε πολλούς συμπατριώτες να τα τραγουδάνε και μάλιστα δυνατά.

Και του Χρόνου!! 


















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου