Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Διεθνές Σεμινάριο Taekwondo στην Πρέβεζα από τον Α.Γ.Σ. «ΕΥΚΛΕΑ»



       Η όμορφη πόλη της Πρέβεζας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει ίσως τομεγαλύτερο όνομα του ITF TAEKWONDO, τον υιό του Ιδρυτή της πολεμικής τέχνης και προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του TAEKWONDO Grand Master Choi Jung Hwa στα πλαίσια σεμιναρίου και αγώνων από τις 24 έως 29 Απριλίου.
     Ο Grand Master θα διεξάγει σεμινάριο την Παρασκευή και το Σάββατο (26-27 Απριλίου) και θα παραβρεθεί στο ανοιχτό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του στις 28 Απριλίου στην Πρέβεζα. Το υπόψη σεμινάριο και τουρνουά διεξάγεται απο το Α.Γ.Σ. TAEKWONDO ΕΥΚΛΕΑ Πρέβεζας..........



Ο Grand Master Choi Jung Hwa γεννήθηκε το 1954 και θα έλεγε κανείς ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο ΤΑΕΚWONDO αφού ο πατέρας του και πρώτος προπονητής του είναι αυτός που δημιούργησε την τέχνη.
Μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2003, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ITF τον ανακύρηξε ομόφωνα Πρόεδρο προκειμένου να συνεχίσει το έργο του πατέρα του.
Ο Grand Master δέχτηκε με ταπεινότητα την μεγάλη αυτή ευθήνη και μέχρι στιγμής έχει δικαιώσει τους πάντες με το έργο του. Είναι ένας άνθρωπος προσιτός σε όλους, ο οποίος εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για το καλό του TAEKWONDO.

Η προπόνηση με το συγκεκριμένο Grand Master μόνο θετικά έχει να αποκομίσει για τους αθλητές του TAEKWONDO καθώς θα παρουσιαστούν τεχνικές-κλειδιά, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν ολόπλευρα στο TAEKWONDO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου