Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Με χαμόγελα και πολλές ευχές, έκοψε την πίτα του ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας





ΦΩΤΟ: Γεωργία Μελεούνη

    Σε ένα πολύ όμορφο απόγευμα, σήμερα Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας σε αίθουσα στο κέντρο του χωριού, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με τις ευλογίες του αιδεσιμότατου πάτερ Φώτιου Χαντζή. 
      Στη ζεστή εκδήλωση ο πρόεδρος του Συλλόγου Μάκης Ζορμπάς έδωσε τις ευχές τους για καλή χρονιά και το 2015, να φέρει ότι καλύτερο στο Σύλλογο, στο Χωριό, στο τόπο και πάνω από όλα υγεία.......





     Σε κλίμα εγκάρδιο και με πολλές ευχές για μια χρονιά γεμάτη χαρά και  αισιοδοξία, οι Χρυσοβιτσάνοι  και οι φίλοι τους αντάλλαξαν ευχές και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα.
      Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν οι:  Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβίτσας  Γιάννης  Χρόνης, ο Δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  Δήμου  Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγραμπέλου Δημήτρης Τάγκας, ο  Πρόεδρος του συλλόγου βελανιδιάς Σπύρος Φυσελιάς, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών Δημήτρης Μπολίκας και ο ταμίας Δημήτρης Καμπέρης, ο Κώστας Σάββας  οικονομολόγος, ο Γιώργος Τσέλιος από την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης, κ.α.

Και του Χρόνου…


























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου