Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Με ξεχωριστή επιτυχία η χοροεσπερίδα του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου στα Αγρίμια

Φωτο: Γεωργία Μελεούνη 



       Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου, χθες Σάββατο βράδυ 10 Ιανουαρίου 2015, στο κέντρο «Αγρίμια» στην Αθήνα.
      Πολύς κόσμος, Χρυσοβιτσάνοι, φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Οι καλεσμένοι κυριολεκτικά ξεφάντωσαν με ατελείωτο χορό και με πάρα πολύ κέφι μέχρι λίγες ώρες πριν ξημερώσει…........





      Άξιοι «οικοδεσπότες» της βραδιάς ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκης Ζορμπάς και όλα τα μέλη της διοίκησης του δραστήριου συλλόγου, που ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του στην ετήσια εκδήλωση. 
      Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Την πίτα ευλόγησε ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι.
      Στην επιτυχημένη εκδήλωση ο πρόεδρος Μάκης Ζορμπάς καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την τόσο μεγάλη προσέλευσή του.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος, ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Χρόνης, ο  Γιάννης Ζορμπάς Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου και αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου,    ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρόεδρος της Αιτωλικής πολιτιστικής εταιρίας Κοντός Παναγιώτηςο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρίας Λόγου και Τέχνης Μπάμπης  Τσελεπής .
      Επίσης ήταν εκεί: ο Πατούλας Χρυσόστομος εκδότης εφημεριδας Αιτωλοακαρνανική, ο πρόεδρος Τ. Κ. Αγραμπέλου Τάγκας Δημήτριος, ο πρόεδρος του συλλόγου Φυτειωτων "το Λιγοβιτσι" Κουτσομπίνας Δημοσθένης και τα μέλη Βαγγέλης Κουτσομπίνας και Κλαίρη Παπούλια, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών Μπολίκας Δημήτριος και τα μέλη Καμπέρης Δημήτριος και Μπαμπάνης Βασίλης, από το σύλλογο Πηγαδίων η Μάνινα η Λίτσα  Κοσμά, η π. πρόεδρος του συλλόγου "τα Κόροντα" Ελένη Σάββα,  από το σύλλογο Αρχοντοχωρίου  Παρασκευάς Σιδεράς και ο Παναγιώτης Σκέντζος, ο π. πρόεδρος  Συλλόγου Αετού Θανάσης Αναγνωστέλος, η Ελευθερία Σώζου από το σύλλογο Θυρρείου, κ.α.































































































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου