Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Βροντερό «ΟΧΙ» της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου για το εργοστάσιο βιομάζας

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου

     Στη Χρυσοβίτσα σήμερα 16η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Σάββατο, το μεσημέρι,  το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού, συζήτησε έκτακτα το θέμα κατασκευήςΜονάδας παραγωγής ενέργειας από την καύση βιομάζας ισχύος 1MW στη θέση «Κληµάτια» της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας, ∆. Ξηροµέρου και με τη συμμετοχή των:Κώστα Λαϊνά Αντιδημάρχου Ξηρομέρου, Χρήστου Κολοβού Δημοτικού συμβούλου (μείζονα αντιπολίτευση), Ηλία Γεωργαλή Δημοτικού συμβούλου (Συμπολιτεία Ξηρομεριτών), Δημήτρη Κομπλίτση Δημοτικού συμβούλου (επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης), Παναγιώτη Στάϊκου (Π. Δημάρχου Αστακού),Τάκη Παπούλια προέδρου Τ.Κ. Προδρόμου, Παναγιώτη Κούστα γιατρού (στέλεχος Συμπολιτείας Ξηρομεριτών) και κατοίκων, πήρε ομόφωνα αρνητική θέση και τονίζει ότι το εργοστάσιο αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.......


   Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης όλοι οι προαναφερθέντες τοποθετήθηκαν δημόσια και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, εξέφρασαν  την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση και λειτουργία της Μονάδας παραγωγής ενέργειας από την καύση βιομάζας στη Χρυσοβίτσα. 
     Η συνεδρίαση ήταν μαζική από την αρχή ως το τέλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάννης Χρόνης και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ηρακλής Ζορμπάς και Γεωργίτσα Μούρκα ομόφωνα εξέφρασαν αρνητική γνωμοδότηση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου