Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Tιμήθηκε ο Κώστας Σάββας από τον Ναό της Αγίας Σοφίας στο Ταύρο για την στήριξη που παρέχει στο Φιλανθρωπικό Έργο της εκκλησίας

     

         Στον Ταύρο γιορτάστηκε με Λαμπρότητα η γιορτή της Αγίας Σοφίας και ο Ιερός Ναός είχε την τιμητική του.               Ανήμερα της γιορτής με παρόντες χιλιάδες κόσμου τιμήθηκε ο Κώστας Σάββας για την στήριξη που παρέχει στο Φιλανθρωπικό Έργο της εκκλησίας.
     Μέσα σε μια ιδιαίτερη κατανυκτική και συγκινητική ατμόσφαιρα τιμήθηκε για την προσφορά του στην τοπική εκκλησία ο οικονομολόγος Ξηρομερίτης (από την Χρυσοβίτσα) Κώστας Σάββας με μια ξεχωριστή εικόνα ως αναγνώριση της πολύτιμης και πολύχρονης προσφοράς του στην Εκκλησία
     Ο τοπικός Ιεράρχης παρουσία του κλήρου, φορέων και πιστών, εξήρε το έργο του Κώστα Σάββα και την κοινωνική του προσφορά στην Εκκλησία.......      Ο κ. Σάββας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη λέγοντας ότι «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που η εκκλησία επέλεξε να με τιμήσει με μια όμορφη εικόνα. Χρειάζεται όλοι μας να στηρίζουμε την εκκλησία, αφού η ορθοδοξία αποτελεί το δυνατό κρίκο του ελληνισμού. Σας ευχαριστώ και πάλι. Μεγάλη μου τιμή. Θα συνεχίσω να κάνω το χρέος μου».

      Να τονίσουμε ότι ο Κώστας Σάββας ο οποίος κατάγεται από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, εκτός από τη βοήθεια στην εκκλησία στο Ταύρο, κάνει συνεχώς  πολλές αγαθοεργίες, κυρίως στην περιοχή όπου γεννήθηκε στο Ξηρόμερο, χωρίς αυτό να είναι ευρέως γνωστό. 
      Διατηρεί μεγάλο λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στην Αθήνα, στην οδό Δωριέων 1 (Άνω Πετράλωνα) τ. 210 3473465.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου