Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Περιβαλλοντικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας: Προσφορά αθλητικού υλικού στην ΑΕ Χρυσοβίτσας




Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου στέκεται δίπλα στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού τους, την ΑΕ Χρυσοβίτσας και την υποστηρίζει ενεργά στην προσπάθεια που κάνει στο δύσκολο πρωτάθλημα της  Β΄κατηγορίας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
   Ο Σύλλογος δώρισε στην ομάδα αθλητικό υλικό (Μπάλες και δίχτυα Ποδοσφαίρου) για να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο στην κάλυψη αθλητικών αναγκών και στην καλύτερη λειτουργία της Άθλησης των παικτών....

     Το αθλητικό υλικό καλωσορίστηκε με ενθουσιασμό τόσο από τους ίδιους τους Ποδοσφαιριστές όσο και από την διοίκηση της ομάδος που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας να ενισχύσει τις αθλητικές δραστηριότητες σε δύσκολους καιρούς.
       Ο Πρόεδρος της Ομάδος Παναγιώτης Αυδής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο λέγοντας: «Η ΑΕ Χρυσοβίτσας σας ευχαριστεί από καρδιάς για τη χορηγία σας, σε αθλητικό υλικό προς την ομάδα μας. Στις δύσκολες οικονομικές μέρες που ζούμε, κινήσεις σαν την δική σας δίνει ελπίδα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο χωριό μας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου